El Clúster del Packaging signa un acord de col·laboració amb PONS IP

Judith Marti,

  • La col·laboració entre totes dues entitats permetrà que les empreses del Packaging Cluster rebin assessorament gratuït en la gestió de la propietat industrial i intel·lectual i un descompte sobre els honoraris
  • PONS IP és una de les consultores globals de referència en la defensa del desenvolupament del R+D+i i la transferència de coneixement


El Clúster del Packaging ha signat un acord de col·laboració amb la signatura consultora PONS IP, referents en l'acompanyament de la propietat industrial i intel·lectual de les empreses i centres de coneixement.

El conveni permetrà als membres associats al clúster rebre assessorament gratuït per part de PONS IP, en qualsevol dels seus serveis relacionats amb la gestió de les patents, el desenvolupament tecnològic, la protecció de dades o la valorització dels actius intangibles, entre altres.

A més, per a qualsevol gestió associada per part de la consultora, cada soci gaudirà d'un descompte sobre els honoraris de la consultora, la qual cosa facilitarà la correcta administració de totes les innovacions exercides pels més de 130 membres associats.

La relació entre totes dues entitats portarà a l'organització conjunta i participació en esdeveniments o formacions que puguin aportar coneixement sobre qüestions que impliquin la propietat intel·lectual i industrial i la transferència de tecnologia, amb l'objectiu d'ampliar la intel·ligència de mercat del sector del packaging.

Aquests recursos legals establiran les bases d'una activitat segura i actualitzada conforme els requeriments de gestió de la propietat intel·lectual i industrial per al Packaging Cluster i els seus membres.

A més, PONS IP ha donat suport al clúster en la protecció de la seva marca a nivell europeu amb el canvi de logo i imatge. Aquesta nova identitat corporativa es presentava durant la celebració del desè aniversari de l'entitat el passat 1 de desembre.

Notícies relacionades


Modificar cookies